Konfirmander 2012-2013 ARKIV

Konfirmander 2012-2013

konfirmander konfirmander konfirmander

Konfirmander i ugerne op til konfirmationen....... Tillykke!

Sidste års konfirmation (2013)

Søndag d. 28. april kl. 10.00, søndag d. 5. maj kl. 9.00 og kl. 11.00 er der konfirmation i Hampen Kirke. Der er 32 konfirmader, som skal konfirmeres i år. Hver enkelt af de 32 er vigtige personer, som familie- og venner vil fejre, og som vi sammen vil fejre i den kommende tid. På næste linje kan du klikke dig ind på konfirmandlisten. Det er muligt at aflevere telegrammer ved Hampen kirke på selve dagen.

    • Se konfirmandlisten for 2012-2013 her.

Fotos af konfirmander apirl-maj 2013 - på konfirmationsdagene 28. april og 5. maj. Tillykke!

 

Konfirmander

Konfirmander

Konfirmander

Konfirmander

Konfirmander

Tre fotos fra konfirmandernes "Superheltekursus" 2013

Konfirmandstuen er Nørre Snede sognehus:

Konfirmandstuen er Nørre Snede sognehus

   Konfirmandkalender - Se også kommende års konfirmationsdatoer

En glædelig overraskelse

USA ambassadør i Danmark besøgte konfirmander i sognehuset

USA ambassadør i Danmark besøgte konfirmander i sognehuset og så på restaureringsarbejdet i Nørre Snede kirke

Det var glædeligt, at USAs ambassdør i Danmark Laurie S. Fulton havde lyst til at besøge konfirmanderne og Nørre Snede Kirke d. 23. januar 2013. Hun tog sig tid til at hilse på alle og delte caps ud til konfirmanderne. Laurie Fulton, der har været ambassadør i Danmark siden 2009, har familierødder i Danmark og hendes oldefar er døbt i Nørre Snede kirke for mange år siden.

Laurie Fulton fik hilst på alle konfirmanderne fra "onsdagsholdet", kirkens personale, enkelte menighedsrådsmedlemmer. Konfirmanderne forstod, det hun sagde og de fik mulighed for at øve deres engelske sprogkundskaber (det gik godt !)

Et besøg i Nørre Snede kirke var også hendes store interesse. Hun har besøgt mange middelalderkirker i Danmark og kan se, at der er forskel på dem fra egn til egn. Nørre Snede kirke er én af godt 20 kirker, der har kalkmalerier fra "liljemesteren" fra perioden 1490-1520. Her i kirken er en eller flere af hendes slægtinge blevet døbt i gamle dage og Nørre Snede ligger ikke langt fra Aale og Horsens-egnen, hvorfra familien stammer.  Laurie Fulton fortalte om hendes oldefar Mads Jensen, som stammer fra Aale. Mads Jensen var landstingsmedlem fra 1918 til 1940. Hendes morfar Jens Jensen udvandrede til USA i 1910. På den måde var det en dobbelt glæde for hende at blive udnævnt til USAs ambassadør i Danmark i 2009.

Nu lagde Laurie Fulton turen forbi Nørre Snede. Hun fortalte om sine egne rødder i Danmark og om glæden ved at komme rundt og møde mennesker, der er i gang med deres daglige gøremål som f.eks. her: konfirmandtimer, personalemøde, træfældning, kirkerenovering og meget andet.... En nærmere præsentation af ambassadøren og hendes stab og funktioner findes på ambassadens hjemmeside.

   Gudstjenester i Nørre Snede og Hampen