Om konfirmation

Konfirmandindskrivning 2023-2024

Velkommen til konfirmationsforberedelsen i skoleåret 2023-2024. Vi gør nu klar til indskrivning af nye konfirmander. Det sker ved to begivenheder i den kommende tid i Hampen kirke og i Nørre Snede kirke for kommende konfirmander og deres forældre og evt. søskende. 
    • Indskrivning i Hampen kirke søndag d. 28. maj kl. 10.30 i forbindelse med gudstjenesten på pinsedag. Orientering om konfirmationsforberedelsen umiddelbart efter gudstjenesten. For de, der ønsker at bliver konfirmeret i Hampen kirke søndag d. 5. maj 2024 og for de, der skal konfirmeres i Nørre Snede kirke søndag d. 28. april 2024 (særligt hvis datoen for indskrivning d. d. 8. juni kl. 19.00 ikke passer ind i familiens kalender.)
    • Indskrivning i Nørre Snede kirke torsdag d. 8. juni kl. 19.00. Vi indleder med en kort konfirmandgudstjeneste og fortsætter med orientering om konfirmationsforberedelsen. Aftenen er for konfirmander og forældre. Konfirmanders søskende er også velkomne. Aftenen er fortrinsvis for de, der ønsker at blive konfirmeret i Nørre Snede kirke søndag d. 28. april 2024. De, der skal konfirmeres i Hampen, må også gerne komme denne aften, hvis datoen passer bedre. 
1. Medbring udfyldt tilmeldingsblanket. Kan downloades her (klik)
2. Medbring dåbsattest. Hvis dåbsattesten er bortkommet,  kan I få en ny. Ring til mig på 28440361 eller skriv til mig på e-mail: akn@km.dk - hvis konfirmanden ikke er døbt, så aftaler vi nærmere om mulighederne for dåb i løbet af det kommende år. Dåbsattest kan også bestilles via Borger.dk. Der skal du bruge MitID:  Klik på dette link. 
akn@km.dk
Konfirmation 2023 
Se konfirmandlisten her: 
Kontakt os, hvis du har spørgsmål. 
Fortrolige eller personfølsomme oplysninger skal sendes via dette link:
Send sikker post.  – eller ring til mig på 28440361.
Send sikker post.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kirkekontoret på 75771043 eller du kan skrive på akn@km.dk  
akn@km.dk
Datoer for kommende konfirmationer opdateret juni 2021 (Klik her)

   Konfirmandkalender - Se også kommende års konfirmationsdatoer

   Mandagsklubben

   Nyhedsopslag (blog)