Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nørre Snede & Hampen Sogne
To sogne på vej

Minikonfirmander

Minikonfirmander

Vi tilbyder alle børn på 3. årgang, at de kan gå til minikonfirmand i Nørre Snede kirkes sognehus. Vi starter med 3A og efter jul er det 3B's tur. Det er hver mandag fra kl. 12-13.30, og vi sørger for at hente og bringe jeres børn fra skolen til sognehuset. 

Vi vil hente børnene i skolen kl. 12 og så går vi sammen ned i sognehuset, hvor vi vil lege, lave kreative ting og høre om forskellige temaer der er knyttet op omkring kristendommen ud fra forskellige historier fra bibelen. Til sidst vil vi slutte af med, at de får lidt at spise, inden vi igen følger dem tilbage til skolen, så de enten kan tage bussen hjem, tage i SFO eller blive hentet/selv gå hjem. Minikonfirmandundervisningen er en del af kirkens tilbud om dåbsoplæring.  

Tilmeldte børn fra 3B starter op mandag d. 31. januar., her skal jeres børn huske at have den lille tilmeldingsslip. Herefter er det hver mandag frem til søndag d. 22. maj., hvor vi har en afslutningsgudstjeneste og fernisering. Vi vil meget gerne have jeres tlf. nr., hvis der skulle ske noget, hvor vi har brug for at komme i kontakt med jer.

Vi håber, at alle jeres børn har lyst til at komme og have nogle hyggelige og sjove timer sammen med os. 

Venlig hilsen Arne og Henrik.

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at skrive til Henrik​: HEI@km.dk eller ringe til: 28440341

 

Minikonfirmander