Nørre Snede & Hampen Sogne
To sogne på vej
Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Onsdag d. 4. maj 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Nørre Snede Kirke, Skovbakken 2, 8766 Nørre Snede
Journalist Per Hansen
Forfriskning i sognehuset 25 kr.
4. Maj Arrangement med Per Hansen

4. maj arrangement i Nørre Snede Kirke og Sognehus 2021 (Arrangement er flyttet hertil fra 2020)

- 19.00 - 4. maj aftensang i Nørre Snede kirke

- Flagnedtagning på kirkegården.

- Der vil være levende lys på kirkens område.

- "Vore Helte" - Foredrag i Sognehuset ved Per Hansen, journalist og tidligere programmedarbejder ved TV2MIDTVEST og Danmarks Radio.

Om foredraget: "Stærkt, gribende og meget vedkommende foredrag, hvor vi kommer helt tæt på nogle af de danskere som kæmpede for freden under anden verdenskrig. Foredraget understøttes og dokumenteres af film- og TV-klip med nogle af de medvirkende fra dengang: Carl var en ung knægt på nitten år, da Gestapo pludselig en dag tropper op i faderens frisørsalon. Her arbejder Carl og mens faderen ser hjælpeløs og værgeløs til slår de sønnen og tager ham efterfølgende med. Carl endte i tysk KZ-lejr. Han kom først hjem flere år senere – mager og udsultet og præget for evigt på sjælen."

Arrangører:

• Nørre Snede og Hampen Menighedsråd